Thursday, April 21, 2011

A small give away from MrJocko.

cantik x frame kat atas nie.,?
hahaha..,photoscape jerk..
sajer buat.,sebab x tau nk letak banner aperk.,
so gift2 yang nk bagi nie lah di jadikan banner.,
frame atas nie hak milik aku k.,hahahaha..,

okeyh.,
small contest nie namer nyer.,
A small give away from MrJocko.
nak join kan diri..,? just click link nie.,
jockojourney.blogspot.com/2011/04/contest-mrjocko-give-away-gifts.html
senang jerk kan.,??huh.,

aperk yang aku suker tentang
MrJocko..,jocko journey blog nie..,
-1st aku suka sebab blog dier nyer background samer ngan aku.,
sebijik.,sebuah.,sebentuk.,
just dier pki entry background kaler hitam.
aku pakai kaler hijau.,sebab taon nie aku giler hijau.,
dan nie lah 1st blogger aku nampak
background dier samer ngan aku.,
mula-mula buka ingat kan blog aku.,
rupanya ini blog MrJocko yang punyer!

-2nd aku suka sebab followest MrJocko belom capai riban2..,
tp MrJocko dah baek aty nk bg gift2 nie kat followest dier.,
x mcm aku.,xder pon nk bg2 gift nier.,huh.,
xperk.,klu ader rezeki aku bg lah nnt.,hehehe
lg 1 gift2 dier dah lah terang lagi bersuluh .,
so klu nk gift nie just buat jerk entry.,hahaha
so nampak sngat lah aku nk gift nie.,hehehe.,

apa yang aku X SUKER tentang blog MrJocko nie plak.,
uuuuurrrrrmmmmmmmm.,
kire aku x puas aty lah ngan blog MrJocko nie.,
x puas aty abes ah.,raser cam nak unfollow jerk..,
yang x suker sngat..,sebab.,blog dier tersusun ah babe..,
geram giler.,bingit jerk..,
iklan.., kalender dier.., followest dier.., shoutbox dier..,
bloglist dier.., popular post dier., ah sumer lah.,
kemas jerk., kan., try korang tngok..,?
x mcm blog aku.., ah x payah tngok ah.,
konon cam nk susun2.,tp still terabur lagik.,

lagik 1 MrJocko..,
try letak music kat blog MrJocko nie.,
mesti best kan.,>??hehehe..,
just bg cadangan jerk.,klu raser memekak x yah ah.,

okeyh..,
Semua dah buat.,
kire sattle ah.,

2 comments:

  1. Keh keh keh. Lawa pe blog ni. Rasa segar je.

    Suka, suka, suka.

    Wish you luck untuk contest dari Mr Jocko. :)

    ReplyDelete
  2. hahahaha,.yerrklah,.masey yai,.

    ReplyDelete