Sunday, January 9, 2011

FACEBOOK WILL END ON MARCH 15th!Palo Alto, CA-Mark Zuckerberg mengumumkan bahawa Facebook akan ditutup pada bulan Mac. Menguruskan laman telah menjadi terlalu stres.

"Facebook telah didapati di luar kawalan," kata Zuckerberg dalam sidang akhbar di luar pejabatnya Palo Alto, "dan stres pengurusan syarikat ini telah menghancurkan hidupku. Aku harus mengakhiri semua kegilaan ini. "

Zuckerberg terus menjelaskan bahawa mulai 15 Mac, pengguna tidak akan dapat lagi mengakses account Facebook.

Zuckerberg mengatakan bahawa keputusan untuk menutup untuk sukar, tapi dia tidak berfikir orang akan marah.

"Saya pribadi tidak berfikir itu merupakan masalah besar," katanya dalam sebuah wawancara telefon peribadi. "Dan jujur saja, saya pikir itu menjadi lebih baik. Tanpa Facebook, orang akan harus pergi ke luar dan membuat teman sejati. Itu selalu hal yang baik. "

"Setelah 15 Mac turun website shut down," kata Avrat Humarthi, Naib Presiden Teknik Negeri di Facebook. "Jadi, jika anda ingin melihat gambar anda lagi, saya cadangkan anda mengambil mereka dari internet. Anda tidak akan bisa mendapatkan mereka kembali sekali untuk keluar dari perniagaan. "

Mereka di litar kewangan mengkritik Zuckerberg untuk berjalan jauh dari waralaba milyaran dolar. Facebook saat ini menduduki peringkat sebagai salah satu perniagaan yang terkaya di dunia, dengan ekonomi menganggarkan nilai sekitar 7,9 bilion.

Namun Zuckerberg tetap tenang oleh tuduhan. Beliau berkata ia akan berdiri dengan keputusannya untuk memberikan to kapak.

"Saya tidak peduli tentang wang," kata Zuckerberg. "Saya hanya ingin kehidupan lamaku kembali."

Corporation dapat menunjukkan bahawa pengguna memadam semua maklumat peribadi mereka dari laman web sebelum 15 Mac. Setelah tarikh itu, semua foto, nota, link, dan video akan secara kekal terpadam.

2 comments:

  1. muda lgi rupenyar tuan punyer fb ni,huhu2...ape la nk buat tnpe fb,huahuahua2....

    ReplyDelete
  2. MUDER JERK..,
    huh.,tue lah.,tp x tau lagi.,betol ker x.,

    ReplyDelete